in

Каква мода ни предлагат за лятото?

Как да се приготвим за лятото на 2018, за да сме модерни и в крак с всички дизайнерски предложения? Лятната мода е оригинална и с много нестандартни идеи, включващи както интересни цветове, така и авангардни предложения на кройки и тъкани.

Пастелен сезон

Пастелните цветове отново са на пика на своята популярност и, за разлика от предишните сезони, те не са ограничени до нежно розово и светло лилаво. През лятото на 2018 ще са модерни всички отенъци на пудрово зелено, нежно коралово и приглушено оранжево до телесно и цвета на затоплено мляко.

Къдрици и волани

През летния сезон ще изглеждат прекрасно всички женствени рокли с къдрици и волани по ръкавите, полата и гърдите. Това се отнася и за роклите с едно рамо, и за романтичните жакети. Воланите винаги добавят елегантност и малко светски вид на дрехата. Новите дизайнерско колекции не правят изключение в това отношение. Основните летни тенденции включват волани и къдри не само на ежедневните, но и на вечерните рокли, като с тях създават и асиметрични силуети.

Найлон и изкуствена кожа

Кой би помислил, че в летните колекции ще има такива материи, които изглеждат несъвместими с топлото време. Дизайнерите предлагат поли и рокли – молив от такива материи, които са е ярки цветове и на всичкото отгоре се съчетават с ръкавици. Пластмасата и найлонът присъстват в прозрачните козирки, в чадърите и в плажните чанти.

Прозрачно

При това явно доминиране на женствеността в летния стил, няма как да се мине без шифонените блузи и без прозрачните поли и рокли. Ефирните материи олицетворяват лекотата и романтичния летен образ. Предпочитаната дължина е макси, а ръкавите и на тези дрехи са с волани.

Бял топ

Белият памучен топ на тънки презрамки е като че ли най-практичната лятна дреха, която може да участва във всякакъв стил на обличане. Тази част от базовия образ за всеки ден е фаворит в дневния и вечерния аутфит. Дизайнерите предлагат бял топ както към мини-пола и високи токчета, така и под рокля, подчертавайки демократичността на избрания тандем.

Златист блясък

Всички запомниха грандиозното дефилиране на петте супер-модели от 90-те години в ревюто на Versace. Разкошните фигури на великолепната петорка бяха облечени в един от главните трендове за лятото на 2018 – златото. Блясъкът, преливащ от слънчевите искри на пайетите до съвременните тъкани в златист металик, ще е истински разкош за предстоящото лято.

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Защо се разслояват ноктите и как да ги предпазим

Меган Маркъл е недоволна от живота си в кралското семейство