in

Каква е последната мода в кожените палта?

Fendi, Michael Kors Collection, Rochas, ANNAKIKI

Какви са кожусите за 2018? През всеки сезон почитателките на кожените палта от норки, лисици и зайци търсят нови и оригинални идеи. Истината е, че модните тенденции в тази област се променят много бързо. В последно време предпочитанията са изцяло в полза на изкуствената кожа, а традиционните разцветки на кожусите са заменени от ярки цветове.

Ярки цветове

Модерните кожуси за тази зима в никакъв случай не могат да се нарекат еднотипни. Ярките цветове – както за естествената кожа, така и за изкуствената, са основната им отличителна черта. При това колкото по-ярък е цветът, толкова по-добре, а ако палтото е допълнено и с някаква допълнителна шарка, то няма да има равно. Разноцветните шуби са индивидуален акцент в образа и източник на приповдигнато настроение. Няма начин да се погледне на цветен кожух без възхищение и одобрителна усмивка. Най-популярните цветове през този сезон са жълт, червен и розов. Дължината няма значение – цветните шуби варират от миниатюрни къси жакети до разкошни манта до пода. Понякога цветните палта са украсени с колани в контрастен цвят, с принтове, маншети и яки. Има модели с едноредно и двуредно закопчаване, пелерини и пончо.

Prada, Mira Mikati, Diane von Furstenberg, Michael Kors Collection

С колан

Дългите кожени палта с колан са най-популярните модели на модните кожуси през този сезон. Стилното кожено палто предполага открита гръд, която се защитава от студа с шал или вълнено поло. Мнозина ще кажат, че това не е много практичен модел, но красотата изисква жертви. Кожусите с колан на талията са по-скоро в класически неутрални, отколкото в ярки цветове. Модата предполага по-консервативен гардероб и подчертаната елегантност.

Rochas, Yves Salomon, Saks Potts

Къси палта

Късите полу-шуби от пищна разноцветна кожа винаги са били на почит и са изглеждали изключително ефектно. Малкото палтенце няма да ви сгрее много в студените дни и моделът не е особено практичен, но пък има невероятен фасон. Този модел спокойно може да се съчетае с поло и дънки-скини, а вечерно време може да допълни кадифена или сатенена рокля. Актуалните отенъци са разнообразни от синьо и крещящо леопардово до по-класическото тъмно кафяво.

Stella McCartney, Moschino, Liska, Calvin Klein

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Създателите на „Сексът и градът“ планират да убият Саманта

Приятелството е здраве