in

Каква е модата при училищните раници?

Първият училищен звънец е скоро и най-доброто, което момичетата могат да направят за настроението си е да се снабдят с нова модерна раница. Тя може да е маркова и ултра скъпа или на нормална цена. Какви са тенденциите при раниците за новата учебна година?

Кожени

 

Абсолютен хит сред училищните раници са моделите от кожа. Те са здрави, елегантни и могат да служат и за други цели. Най-търсеният цвят, който подхожда на всеки вкус и всякакви дрехи е черният.

Рокерски

Това е вариация на кожените раници. Моделът е по-съвременен, като всяка версия включва метални шипове и ципове. Раницата е подходяща за ученици от горните класове, които слушат такава музика. Някои варианти са обогатени с кожени ресни, обшивки, апликации и други декоративни елементи.

На точки

 

Не всички ученички са дръзки и демонстрират бруталността на времето. Има кокетни момичета, облечени миловидно, които предпочитат раници със сладки рисунки в захарни цветове. Раниците в розово, светло синьо, резедаво и жълто са допълнени с точки в контрастен цвят. Игривият десен добавя пикантен щрих към всяка дреха, а когато в е черно-бяло, създава елегантен и изчистен момичешки образ.

С бродерия

Раницата с бродерия от ново поколение е много по-различна от тази от 90-те години. Сега всеки детайл е изпипан до съвършенство. Например, бродерията – ръчна или изпълнена с помощта на 3D, отразява съвременните тенденции в цялото им великолепие. Избродирани са всякакви емотикони, слогани от култови сериали и лога на известни марки.

Със смешен принт

 

Забавните и иронични принтове са неотменна част от съвременната училища система. Във века на цифровите технологии младежите са свикнали да общуват с помощта на символи и това, разбира се, е отразено в модата. Модерните раници от този тип са оформени с най-смешните принтове – огледало на характера и демонстрация на позиция и определена визия пред съучениците.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Да отслабнем със закуска

8 грешки на жените на средна възраст, които им пречат да изглеждат по-млади