in

Истината е, че не Григор е скъсал с Никол, а самата тя го е зарязала.

Осъзнавайки, че с течение на времето Никол се залъгва с Григор, най-накрая му показала вратата.

Красавицата разбрала, че връзката и е просто губене на време и няма смисъл да продължава.

Факт се оказа раздялата на заинтригуващата двойка за цял свят. Те не са заедно още след Нова Година. Виждали са се на няколко пъти, но чисто по интимни причини. Никол Шерцингер отдавна е готова и иска да създаде семейство, както и наследници. На певицата и писна да търчи след Гришо и да го чака да вземе решение да имат деца. Той явно все още не е готов и е лудо влюбен повече в кариерата си, отколкото в мисли за деца. Това е и причината Ники да му бие шута.

Кариерата на Григор Димитров в момента е на върха. Самия той е наясно, че малко или много едно дете ще обърка пътя му, защото трябва да си е вкъщи. Затова и смята, че момента не е дошъл още за сериозни крачки.

Шампиона достигна четвъртото място в света на турнира в Ротердам. Въпреки че не успя да победи Роджър Федерер, Гришо се изкачи с едно стъпало напред.

В този ред на мисли не случайно няма тенисист под 30-годишна възраст с деца. Когато решат, че ще правят кариера, със сигурност личният им живот трябва да остане на заден план. За постигане на подобна позиция са нужни всекидневни тренировки.

Момента, в който Гришо може да си отдъхне е единствено през месец декември. Да но за цяла година един месец не те прави по никакъв начин добър родител.

Нека си припомним, че бившата му Никол през лятото ще навърши 40 години и времето и за дете дори е закъсняло. Поради тази причина тя не иска повече да чака и се впуска в търсене на подходящия татко.

Когато се убедила, че Григор няма намерения за деца тя веднага го зарязала. Вече търси подходящия, а нищо чудно и да го е намерила. Скоро беше заснета с друг мъж покрай нея.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Доналд Тръмп уволнява Иванка и Джаред Кушнер

Вече не е в тайна връзката на Слави Трифонов и Нора Недкова.