in

Лионел Меси показа новородения си син Чиро

Лионел Меси и жена му Антонела Рокуцо много се отличават от останалите звездни спортни двойки. При тях блясъкът е сведен до минимум, няма силикон, всичко се прави и показва с вкус и с чувство за мярка. Меси играе футбол, а Антонела всеотдайно се грижи за дома и децата. До вчера, семейството имаше 2 деца – Тияго на 5 години и Матео – на 2. Роди се и третото им дете, което нарекоха Чиро. Меси сам съобщи за щастливото събитие на страницата си в Instagram.

Добре дошъл, Чиро! Благодаря на Господ, че всичко мина както трябва. Мама и синът се чувстват прекрасно, ние сме много щастливи! – написа Меси в социалната мрежа, където публикува и първата снимка на новороденото момченце. На свой ред, Антонела качи в акаунта си колективна семейна снимка.

В очакване на раждането Меси не можа да пропусне мача на клуба си с „Малага“ и наблюдаваше срещата заедно с големите си синове. Лионел и Антонела се ожениха миналото лято, но двамата се познават още от деца, тъй като Антонела е сестра на приятеля на Меси от детството. Връзката им започва много по-късно – през 2008г.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ходенете е по-добро от лекарство

Анджелина и Брад отново шокираха Америка