in

Има нов лек срещу двойната брадичка

Хората с двойна брадичка я смятат за сериозен недостатък на външността си.

Вече може лесно да се избавите от двойната брадичка с помощта на инжекции и без никаква операция! Управлението по санитарен надзор върху качеството на хранителните продукти и медикаментите на САЩ е одобрило нов препарат под името Kubella, предназначен за отстраняване на мазнините в областта под брадичката. Препаратът е достъпен от 2 години в САЩ.

Как работи?

Kubella е препарат от натурално вещество, който участва в разпадането на мазнините. Той разрушава мастните клетки, но при неправилна употреба може да повреди клетките на кожата. Инжекциите са алтернатива на липосукцията и хириргическата корекция на двойната брадичка.

Защо е нужен този препарат?

Според оценката на специалистите, 80% от хората с двойна брадичка страдат от този недостатък на външността си.

След колко време идва резултатът?

Това зависи от конкретния случай. Средно за един пациент са необходими 10-12 инжекции от препарата. За постигане на резултат се препоръчват 2-3 сеанса в промеждутък от 1 месец. Продължителността на всеки сеанс е около 15 минути. За някои пациенти са нужни около 50 инжекции на един сеанс и около 6 сеанса през един месец, но повечето пациенти виждат резултата след 2-4 сеанса.

Може ли препаратът да стяга кожата?

Някои специалисти не одобряват идеята, все пак лекарството е предназначено за отстраняване на мазнините, а не за стягане на кожата. Въпреки това, някои пациенти отбелязват, че след лечението кожата е станала по-еластична. Преди да бъде одобрен Kubella, в САЩ са проведени изследвания с повече от 1000 пациента. 80% от тях отбелязват значително намаляване на мазнините в областта под брадичката след поставянето на инжекциите. Резултатът се запазва в продължение на няколко години.

Има ли Kubella странични ефекти?

Някои пациенти получават оттоци и кръвонасядания, възниква болка и се появяват малко уплътнения на местата на убожданията. С времето, тези неудобства отшумяват. Сериозен страничен ефект е увреждането на големия нерв на долната челюст, който контролира мимиката на лицето. Това се получава при поставяне на инжекция много близо до нерва. При проследяване на 5000 пациента, странични ефекти са се появили при едва 4 % и те са отминали за кратко време.

Може ли Kubella да премахва мазнини от други части на тялото?

За сега, препаратът е сертифициран единствено за действие върху двойната брадичка. Не разчитайте, че може да премахне тлъстините от корема, тъй като е ефективен само върху малки участъци. Не е подходящ и за отстраняване на торбички под очите заради големия риск от странични ефекти в тази деликатна област на лицето.

Колко струва?

Цената за един сеанс е 500-600 долара, но както споменахме, за едни пациент са нужни поне 2-3 сеанса.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Алисия и Бирмата в процес на раздяла.

За какво е полезен спанакът и защо е добре да го похапваме по-често?