in

Изпитан метод: Как да се почувстваш по-добре, ако си била зарязана?

Всичко беше страхотно, излизахте на няколко срещи, прекарвахте си добре, говорехте за всякакви неща, смеехте се, забавлявахте се.Той се държеше добре, беше мил и внимателен.  И точно когато реши, че нещата стават все по-сериозни и си се превърнала в обвързано момиче, той ти съобщава, че нещата между вас няма да се получат. Или по-лошо, просто изчезва и спира да отговаря на съобщенията ти. В този случай, лесно можеш да попаднеш в капана на самосъжалението, да прекараш дни и нощи чудейки се какво се обърка и къде сгреши. Вместо да го правиш, обаче, има само един път, по който трябва да тръгнеш – забрави го и остави отношенията ви в миналото. Ето как:

Не го приемай лично

Първото нещо, което трябва да разбереш е, че проблемът не е в теб. Да, може би си мислиш, че ти си причината, че държанието ти не е било на ниво или не си изглеждала достатъчно добре, но това са само проблеми, които сама в съзнанието си създаваш. Разбери, причината да те зареже не си ти. Тя е отражение на неговия живот и чувства. Така разбираш, че всъщност не си го познавала, но това не е по твоя вина. Затова просто приеми, че ако някой иска да бъде в живота ти, той ще бъде. Няма да ти се налага да се чудиш, нито да го молиш.

 

Гмурни се в хобитата си

Със сигурност имаш много вълнуващи хобита. Вместо да се чудиш защо нещата помежду ви не са се получили, просто започни да правиш онези, които обичаш и ти доставят удоволствие. Ще видиш как много скоро ще спреш да мислиш за него и продължиш да живееш на пълни обороти. Така ще вземеш щастието си в своите собствени ръце, вместо да го оставяш в нечии чужди.

Направи си списък с любими песни

Музиката е най-доброто лекарство. Затова, когато се почувстваш зле, че са те зарязали, една музикална терапия ще ти се отрази страхотно. Направи си плейлист с любимите си песни, пусни ги и усили звука. Танцувай, пей и се радвай на живота, който е страхотен със или без него. Ако искаш да вдигнеш купона си на следващото ниво, покани и приятелките си и си направете едно страхотно женско парти, след което дори няма да си спомняш за онзи, който те е зарязал. Няма нищо по-хубаво от терапия с най-добрите ти приятелки, когато се чувстваш тъжна.

 

Запитай се защо това те напряга толкова?

Отговори си на простия въпрос: Защо страдаш за човек, който дори не иска да бъде в живота ти? Сама ще разбереш, че това е чиста загуба на време. Приеми, че животът е прекалено кратък, за да го прекараш в любовни драми и страдание за хора, които не страдат за теб. Няма нужда да потъпкваш гордостта и егото си, опитвайки се да си го върнеш. Няма нужда дори да мислиш вече за него. Просто продължи напред и си кажи, че така е трябвало да се случи. Нещата щяха да са много по-трудни, ако имахте връзка и се бяхте разделили. Погледни от тази гледна точка.

Продължи напред

Помниш ли онзи сладур, който те търсеше, докато излизаше с този, който те заряза? Е, сега е време да му дадеш шанс. В случай, че съвсем мило си му обяснила, че не можеш да излизаш с него на този етап, вече можеш да му се обадиш и да го поканиш на по коктейл . Той със сигурност ще бъде много щастлив. Ако няма такъв, просто започни да излизаш с други хора. Разшири приятелския си кръг, запознавай се с всякакви личности. Не позволявай на съзнанието ти да е фокусирано върху последната ти полу-връзка прекалено дълго време. Ти си страхотна и някъде там има мъж, който ще види това и ще го оцени както подобава.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Мария Силвестър има връзка… с автомобил

Жени Джеферович: С Леа си имаме женски дни