in

Ивана се побърка от пластични операции.

В стремежа си да опъне и изглади още някоя бръчка, Ивана започва да заприличва на по-възрастна. Феновете и започват доста да се притесняват от стъпките и за промяна.

Промяната на хитовата изпълнителка на „100 Патрона“, е не заради възраста и, а именно заради изкуствените промени и хирургическата намеса която прави.

От прекаленото желание да се изпъне, певицата започва да постига обратен ефект, да погрознява. Нека си припомним, че Ивана дълги години имаше комплекси, че е пълна и правеше какви ли не диети и режими за да смъкне кило две. Едва, когато постигна дългоочакваната форма на тялото си тя реши и да изглади някоя друга бръчка.

Причината за нейното напълняване и проблема заради който не можеше да сваля килограми беше защото години наред е имала проблеми с щитовидната жлеза или т.н болест на Хашимото. След пиене на подходящите лекарства, вече всички виждат промяната. След отслабването, Ивана реши, че се е сбръчкала и потърсила помощ от хирурзи.

„Процедурите, които прави са прекалени. Трябва да вземе някакви мерки. Не може постоянно да се правят. Ако продължава, наистина ще се погрози и ще плаши околните“.-възмутително коментират фенове.

Ивана е жена, която не слуша мнението на околните и е решила, че докато не се изглади напълно и постигне желание ефект, няма да спре да ляга под хирургическия нож.

Какво мислите?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Какво се случва с тялото ви, когато навършите 30 години

Поредно младо гадже до Миглена Ангелова.