in

Златното момиче Цвети Стоянова бременна

„Не очаквах да се случи, не и толкова скоро“

Гимнастичката Цвети Стоянова е бременна от приятеля си Александър Любенов и след няколко месеца ще се радват на своето бебче.Това споделиха близки на красавицата. Чисто новото жилище, което скоро си купи за 150 000 лева, Цвети даде старт на уюта в живота си и желанието за увеличаване на семейството и. Съмненията,че чака дете се появиха от факта,че в новия и дом има и просторна детска стая. Нейни познати споделиха новината, че в момента обзавеждането е насочено към детската стая за да бъде готова с появата на детето.През редица изпитания бяха изправени Цвети Стоянова и Александър Любенов във връзката си но всичко вече е наред.

Опитът и за самоубийство преди няколко години бе най големия шок във връзката им и живота им. Като по чудо оживя,след като се бе хвърлила от шестия етаж. Не допускайки да остане сама и винаги до нея е бил неотлъчно Александър с което желанието тя да бъде майка на децата му сега става още по голямо. Ето,че всичко се нарежда,като изключим лекия шок за Цвети че е бременна.

„След новината тя остана доста шокирана и не можеше да вземе решение какво да прави и как да реагира.Разбира се,че иска да си имат рожба,но не очакваше това да се случи толкова скоро. Всичко си е Божа работа а и кой знае колко са се пазили със Сашо“-разказват източници.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Николета Лозанова ще пропусне ВИП Брадър,но влиза в друго предаване

3 признака, че все още си влюбена в бившия си