in

Звездите, които са били богати преди да се прославят

Преди да стане известен, Брад Пит е раздавал флаери в един ресторант в Лос Анджелис, а Джулия Робъртс е продавала сладолед. Но не всички знаменитости са минали през огън и вода, за да получат своето място в алеята на славата.

Джейк Джиленхол

Въпреки, че в младостта си Джейк е работил като мияч на чинии, той не е имал нужда от това. Родителите му – режисьорът Стивън Джиленхол и сценаристката Наоми Фонер обезпечават Джейк още от детството му. Днес Джейк е един от най-търсените артисти в Холивуд и с удоволствие харчи хонорарите си за благотворителност.

Анджелина Джоли

Майката на Анджелина – Маршелин Бертран и баща ѝ Джон Войт печелят отлично като актьори и, въпреки постоянните конфликти с баща си, Анджи винаги е задоволявала капризите си. Днес тя е една от най-впечатляващите актриси в киноиндустрията.

Дженифър Анистън

Първата съпруга на Брад Пит е от богато актьорско семейство. Джон Анистън и Нанси Дай осигуряват на дъщеря си образование във висшето училище по изкуства Fiorello H. LaGuardia. През 2007 г., Джен попада на 10 място в класацията на Форбс за най-богати жени в шоу-бизнеса.

Ед Шийрън

Преди няколко години Ед Шийрън стана един от най-успешните млади музиканти, въпреки, че за него това не е особено необходимо. Майка му е известен дизайнер на бижута, а баща му – успешен бизнесмен. През цялото си детство, Ед е получавал най-скъпите инструменти и родителите плащат записа на първия му сингъл. Ед Шийрън доказа, че си е струвало.

Майли Сайръс

Родителите на Майли Сайръс не напразно са инвестирали в обучението ѝ. Популярният кънтри изпълнител Били Рей е учил дъщеря си на музика и вярвал, че тя ще бъде успешен изпълнител, а майка ѝ постоянно я водила по кастинги. Накрая Сайръс попада в сериала „Хана Монтана“, а после тръгва по стъпките на баща си и развива успешна кариера на певица.

Тейлър Суифт

Тейлър не започва да се занимава случайно с музика. Баба ѝ е оперната певица Марджъри Финлей и оказва на малката Тейлър огромно влияние. Родителите на звездата са финансисти. Тя само успява да увеличи и без това внушителното състояние на семейството. Тейлър попада в списъка на най-високо платените жени в съвременността. През тази година Тейлър Суифт заработи 44 милиона долара и се оказа на 4 място в рейтинга на Форбс.

Брук Шийлдс

Брук е момиче от висшето общество: сред роднините ѝ има представители на аристократичните семейства в Италия. Официален мениджър на Шийлдс, когато тя е само на 15 години, става Айлин Форд – собственичка на модната агенция Ford, която открива детско подразделение на агенцията си специално за Брук Шийлдс.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да започнеш отново да излизаш по срещи след раздяла

Как да изберем подходящ ластик за коса