in

Защо мъжете игнорират жените, които им харесват?

Колкото по-малко обичаме жената, толкова повече ѝ харесваме“ – това е формулата, която много мъже упорито спазват дори и по отношение на жени, които много им харесват. Това е и една от причините, които обясняват странното мъжко поведение. Ето и другите:

Не съм достатъчно добър за нея

Тази причина за отбягване е предизвикана от честността на мъжа и реалната му самооценка. Мъжът разбира, че не е готов за сериозна връзка и увеличава дистанцията, за да замрази собствените си чувства. Разбира се, това не е проста задача и дамата не винаги разбира какво точно се случва – има открита симпатия от нейна страна, но сюжетът така и не се развива. Съмненията на мъжа, свързани с това, че е не е достатъчно идеален за жената, която харесва, може да се породят от много неща – от страха, че не е интересен, от риска, че няма да издържи на конкуренцията, от опасенията за финансова несъстоятелност. Тези неща превръщат потенциалното гадже в мнителен и хладен особняк.

Не е готов да бъде първи

Тук може да се причисли страхът от отхвърляне и от това мъжът да не стане досаден с ухажванията си, още повече, ако е силно влюбен. Боязливостта може наистина да е в основата на пасивността. В тази ситуация, жената има пред себе си мъж, който предпочита да бъде воден, защото не може да прояви инициатива. А отговорът на въпроса: защо той я избягва, е : защото иска тя да направи първата крачка.

Хем иска, хем не иска

Вие му харесвате, но той не е сигурен, дали точно сега иска да има връзка. Той претегля всичките „За“ и „Против“ и се опитва да се вслуша в себе си. Това, със сигурност е доста изнервящо – никои не харесва такова забавяне, обаче това може да е добър признак. Има и още един важен нюанс: той може да бави, защото не е свободен и вече е свързан в някакви отношения. Дали ще намери сили да се освободи от тях и да отвори нова страница в живота си? Както пише в социалните мрежи: „сложно е“. Жената трябва да реши дали да форсира положението или да предостави на него изхода от ситуацията.

Игра

Е, да! Мъжът може да отбягва жената, защото иска да си поиграе с нея. Демонстрацията на равнодушие гарантира засилване на страстите у отсрещната страна. Последната дума има жената. За да не ѝ се случва подобно нещо, жената трябва да запомни няколко неща: да не се съмнява в себе си и, ако забележи, че отсрещната страна не е узряла за пълноценни отношения, да не се стреми към тях със зъби и нокти. Границата между необходимите усилия за да получи желаното и безсмислените опити да да се промени обречена ситуация е много тънка. Ако жената действително е интересна на мъжа, той ще намери някакъв начин да ѝ го покаже. Можете да направите някакви първоначални крачки и, ако от тях няма никакъв ефект, не си губете времето. Основната истина е, че мъжете не обичат прояви на извънредно внимание към собствените им особи.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Може ли да се отслабне с вода?

Невероятно: Ето кой ще води вече „Стани богат“!