in

Заради конкурс за най-красива студентка, Мегз и Джулиана Гани едва не се хванаха за косите.

Две от участничките във „ВИП Брадър 2017“- Миглена Каканашева- Мегз и Джулиана Гани отново влязоха в остър спор. Мегз беше поканена като дизайнер на пловдивско заведение, където се проведе конкурса за „Най-красива студентка.“ Да подчертаем, че дизайнерката отказва на подобни покани и това е първата на която се съгласява да облече момичетата и то, защото собствениците са и приятели. В журито бяха и младата двойка, семейство Александра и Даниел Петканови. Организатор на конкурса е била самата Джулиана Гани. На конкурса присъствали много важни гости и бизнесмени, както и хора от родния хайлайф. Водещ на шоуто бил човек от екипа на „Господари на ефира“, който поканил Мегз да връчи награда на избраната от нея красавица. Името на момичето е Стелияна.

„Изключително съм заслепена от такава красота, работя със страшно много модели, но толкова красиво момиче не съм срещала. Изборът не е само мой, същия направиха и представителите от журито, бившите ми съквартиранти Алекс и Даниел Петканови.“-коментира развълнувана Миглена Каканашева-Мегз.

Джулиана Гани обаче не е на мнението на Мегз и връчва короната на съвсем друга избраница. И не само това, Стелияна не влиза дори в челната четворка като се има в предвид, че трима човека са гласували за нея от журито. Разбира се, както станахме свидетели на нагласената корана за „Мис България 2017“, така ставаме и тук. Оказа се,че избора за най-красива студентка не съвпада с истинския, защото момичето, спечелило конкурса,  било преспало със собствениците, които притиснали Гани да я направи носителка на короната. По този начин Стелияна спечели единствено награда от Мегз, като за нея тава е победителката. В същото време обявената за дизайнер на годината, Мегз,  се изпокара с Джулиана Гани и не мисли да остави нещата така. В социалната мрежа тя качи снимка на избраницата си и написа „това е моята мис България,“.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Кога можеш да кажеш, че той е единствения

Какво наистина се случва, когато не миеш зъбите си