in

Жесток удар понесе Сашка Васева от съпруга си след излизането от Вип Брадър.

От няколко дни Сашка Васева определено не е същата и някак си витае из облаците. Снощи тя отпадна от къщата и най-лошото е, че разбра, че това не и е най-доброто представяне. За капак на негативите около нея и мъжът и я подпретна вкъщи. “Аз ти казах“ заявил в лицето и съпругът и Христо Бакърджиев, относно това, че тя повече няма да се върне на сцената. Голямата и цел и влизането в риалити формата беше за да спечели и продължи кариерата си, както и хората да я обикнат. Да, обаче хората не видяха нищо положително в нея освен плюскане и лакомия. Сашка Васева не е на сцената откакто се е омъжила. Най-вероятно мъжът и е на мнение,че жена му трябва да седи вкъщи и да си гледа домакинските задължения. Когато певицата вече е майка, решава, че вече е време да спре с нощните разголвания и с това спира кариерата си. Предвид, че минаха 17 години от тогава насам и децата и са големи, в нея отново се появи желанието за сцената.

“Исках децата ми да научат нещо от мен, преди да ослепея. Оказа се, обаче, че не съм направила нищо в предаването“.-разочарована изказа болката си Сашка.

Както всички знаят Сашка Васева вижда само с едното око. И така както описва нещата, тя споделя, че до 10 години може и да ослепее напълно.

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Няма прошка за Даниел Петканов и след ВипБрадър!!!

Диета според възрастта