in

Жени Джеферович: С Леа си имаме женски дни

Съпругата на футболиста Ваня Джеферович, който спечели сърцата на публиката с участието си в предаването „Като две капки вода”, е също толкова интересна и забавна личност, колкото и известната си половинка. Жени е усмихната и лъчезарна и попада все по-често под светлините на прожекторите. В последното си интервю за сайта „Лицата на града”, Жени разказва за майчинството и нещата, от които се е отказала в името на семейството:

„Когато се запознах с Ваня, все още тренирах и ходех по състезания, но заради работата му трябваше да пътуваме много и нямаше как да продължа. Не ми беше проблем, че спрях. Взех от плуването, каквото исках, и ми беше достатъчно. Спортът колкото дава, толкова и взема. Знаех, че в един момент ще трябва да поема в друга посока. Така и се случи, когато се намерихме с Ваня.”

Сега тя е щастлива домакиня и майка на две деца, но не изоставя страстите си:

„Докато бях само с Леa, създавах бижута от полимерна глина вкъщи. С нея ми беше лесно. Когато спеше, се занимавах с избработката им. В момента в който Бо се появи, спрях с тази дейност. Сега децата ходят на градина и мога да работя. Когато не са на градина – моите баба и дядо ми помагат. Справям се някак, не мога да кажа, че ми е лесно, но и Ваня също винаги е насреща. Той вече си е в София и натоварването ми намаля. Напоследък се опитвам да й отделям повече време и отношение, защото Бо е бебе и концентрира цялото ни внимание, а не искам тя да се чувства изолирана. С Леa си имаме женски дни. Когато Ваня и Бо спят до обяд, ние с нея излизаме на кино или на цирк.”

 

Източник: Лицата на града

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ретинолът или витамин А? Как действа: той е залог за здрава и млада кожа във всяка възраст

Лесни и приятни активности да си във форма през лятото