in

Ето как да гледаш порно с партньора си

Порното е страхотно. Това е солидна солова дейност, която ви помага да подобрите фантазията си. И все пак, много от нас искат да включат и партньорите в забавлението, но не са сигурни как.

На теория, гледането на порно с партньора ви е лесен, евтин начин наистина да разнообразите нещата между чаршафите. В началото може да изглежда малко смущаващо, но това е само филм. Порно не е измама и със сигурност не е отражение на качеството на вашия сексуален живот.

Всъщност проучванията показват, че двойките, които гледат порно, имат по-здравословен сексуален живот. Това, обаче,  е чувствителна тема. Последното нещо, което искате, е да накарате партньора си да се чувства неадекватен или обиден. Затова трябва да го направите по деликатен начин.

Ето как да гледате порно с партньора си, защото всички знаем, че това е най-трудната част от всичко.

 

Говорете за това преди да пуснете видеото

Трябва да се уверите, че това е нещо, което и двамата искате да опитате, преди да започнете да го правите. Ако пуснете нещо, което партньора ви не харесва, той няма да иска да прави секс с вас, изобщо. А това е ситуация, при която няма печаливши.

Не е нужно да организирате някое голямо събитие или да планирате нещо специално. Посъветвайте се с партньора си какво представляват някои от неговите фантазии и споделете своите. Направете разговора за двама ви, а не само за вашите желания. Приемете гледането на порно заедно като нещо, което ще заздрави отношенията ви и ще ви помогне да задълбочите връзката си.

 

Намерете нещо, което и двамата харесвате

Когато гледате порно с някой друг, трябва да вземете в предвид и неговите вкусове.

Вместо да хвърляте любимите си видеоклипове и да се надявате на най-доброто, разгледайте заедно. Намерете нещо ново. Това ще покаже на партньора, че се интересувате от това, което му харесва. Така ще направите преживяването по-малко страшно и ще можете да се отпуснете по-бързо.

Насърчете партньора си да избира нещо, което той или тя мисли, че може да намери горещо. Изследването е част от любовната игра и ще ви помогне да се настроите за основната атракция.

 

Поставете граници

Преди да започнете нещо, не забравяйте, че трябва да се установят ясни граници. Знаем, че може да изглежда глупаво; порно е просто видео, нали? Грешка!

Хората имат много силни чувства към порнографията. Тя може да ви възбуди веднага, или може да ви затвори по-бързо от колкото някога сте предполагали.

Въпреки че това е малко вероятно, трябва да имате в предвид, че вашият партньор може да има силна негативна реакция към това, което гледате. Не пренебрегвайте признаците на дискомфорт. Проверявайте ги от време на време. Оставете партньора си да знае, че той или тя не трябва да го гледате, ако не иска.

Ако партньорът ви се чувства неудобно или некомфортно, изключете порно. Страхотно е, че се замисляте и сте авантюристични, но не искате да накарате някой да премине границите си, когато всичко това е ново за него нали?

Порното няма да избяга. Ако трябва да си починете от гледането и да опитате отново по-късно, това не е краят на света. Напълно нормално е. За много хора порно започва да става приятно с времето. Търпението и на двама ви е задължително.

 

Запомнете, че гледането на порно с партньора е нещо хубаво

Порното е безопасен и здравословен начин да изследвате сексуалността си и гледането с партньора си може да сближи и двама ви. Както при всички неща, използвайте порното с умереност. Ако вашата порно консумация влияе отрицателно на истинските ви отношения, вероятно трябва да обмислите спирането на порното. Ако искате да опитате нещо ново и искате да включите партньора си в едно секси нещо, което ви харесва, докато се наслаждавате един на друг, това е начинът.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Приятелството е здраве

Благословия за сватбата с Александра Богданска не получи и Даниел