in

Енергизираща торта с кафе

Необходими продукти за блата:

– 250 г лешници

– 150 г фурми

– 30 мл нерафинирано кокосово масло

– 20 г сурово какао (придава по-интензивен вкус)

Необходими продукти за крема:

– 1 авокадо

– 2 банана

– 100 г био тофу

– 100 г сурово кашу (предварително накиснато и измито)

– 200 мл нерафинирано кокосово масло

– 1 дълго кафе

– 30 г сурово какао

– 15 бр. фурми

– 1 ч.л. смляно кафе

Начин на приготвяне:

  1. Лешниците, фурмите и какаото се блендират до получаването на хомогенна смес. Добавя се разтопеното на водна баня кокосово масло и се блендира отново.
  2. Оформя се равен блат в тавичка с падащо дъно.

За крема:

  1. Всички съставки без кокосовото масло се блендират до получаване на хомогенна смес. Когато е готова, се добавят кокосовото масло и смляното кафе и се разбърква.
  2. Полученият крем се излива върху готовия блат и се украсява със зърна кафе и какао.
  3. Готовата торта се поставя в хладилник за 8 часа.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Протеинови барчета „Черноморец“

Историята на Ламборгини – трактор и счупен съединител…