in

Емануела разкри истината за бременността си и взаимоотношенията си с Митко Динев!

Емануела проговори за личния живот и сподели доста интересни неща!

 

Около красавицата Емануела винаги има какво да се обсъжда. Тя и личният й живот са доста динамични, което и печели доста почитатели. Наскоро в интернет пространството се беше появила новина, че изпълнителката е бременна. Тя разкри пред в. „Шоу“, че с Мартин Николов няма да стават родители. Емануела разказва и, че в момента не мисли да ражда отново.

„Бременна съм през 2 месеца, особено преди месечния ми цикъл и ми е подут коремът. Тогава, когато съм с прилепнал тоалет, задължително се пише, че съм бременна.“

Нямаше как да се подмине темата за взаимоотношенията и с Димитър Динев. Фолк дивата призна, че те не са цветущи от години, но поне са се разбрали относно детето им. Родителските права над детето са нейни. Динев взимал детето, когато му е отредено и извън това още няколко пъти, но като че ли леко насилствено.

„Оставила съм Мити сам да прецени във времето какво е направил баща му и дали иска да има контакт с него. Вече ми е досадно да говоря за Димитър, защото той не ме интересува. Аз съм такъв човек, че когато продължа напред, миналото все едно не се е случило“ – каза Емануела.

Накрая тя призна за огромното предателство, което изпитва от новата връзка на Митко с най-добрата приятелка на певицата, но е убедена, че възмездието рано или късно ще дойде.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Ето как изглеждат сватбите в различните части на света

Няколко неща, които се случват само когато сте в овулация