in

Елза Парини недоволна от Мегз!

Магдалена Каканашева-Мегз получи удар под кръста от Елза Парини. Собствиничката на сайт за светски новини откри война на дизайнерката.

Поредната която скочи срещу Мегз, е Елза Парини. Самата дизайнерка не е говорила нищо по адрес на Парини и е учудена защо е пряко мразена. Потребителите в социалната мрежа също не са видели негативно изказване на Мегз към Елза и също са в шах от случващото се.

Парини се опита да изложи и срине имиджа на Мегз с послание което написа по неин адрес. Думите са ето тези, нека читателите преценят защо Елза Парини напада Мегз.

„Извесността и славата на дизайнерка Мегз  са нещо, което тя сама сътвори и пусна в социалната мрежа. Разбира се нямаме време и намерения да разследваме подобни продавачки на евтини китайски дрънкулки. Сигурни сме в безвкусието и. Обикновената шивачка живее в луксозен  хотел където е на квартира. С участието си и провала в „Черешката на тортата“ наш репортер забеляза неогладените завеси в дома и. Последната и изява е в предаването „На кафе“ при Гала, където видимо завесите отново са омачкани, но не в квартирата, а в родния и дом. Само по себе си това говори много за подобна уж дизайнерка, която дава пример на много нейни последователи на мързел и нечистота.“- споделя Елза Парини.

Очаква се скоро Мегз да отвърне на нападките и как ще се развие спора или войната те първа предстои да видим.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ани Хоанг заби българския народ с това, което направи.

Клошар ли е Красимир Мечев, бившия на Малина?