in

Джулиан Мур и Лив Тайлър са новите лица на Triumph

Джулиан Мур в романтичен образ

56-годишната Джулиан Мур и 40-годишната Лив Тайлър станаха героини на новата рекламна кампания на световно известната марка за бельо Triumph за новата есенно-зимна колекция. Фотосесията на актрисите беше публикувана в интернет, като на снимките двете позират в дантелено бельо и полу-прозрачни туники и халати в различни цветове. Кино-дивите са въплащение на героините на Triumph – „съвременни жени в целия смисъл на тази дума“. Лив е в дантелен комплект бельо с цвят на кафе, а Джулиан представя три различни комплекта на марката.

Лив Тайлър

За сесията, Джулиан и Лив са с небрежно пуснати кичури коса и с червила в ярки цветове. Ако за Тайлър, позната на зрителите от със запомнящия си образ в сагата „Властелинът на пръстените“, бельото е подбрано така, че да придаде драматичност на образа ѝ, то носителката на Оскар – Джулиан, влиза в ролята на обаятелен и романтичен персонаж.

Фотограф на сесията е Джон Ранкин, работил до сега за Canon и Hugo Boss.

Джулиан Мур

Интересното е, че червенокосата Джулиан работи с Triumph още от юни месец, като се снима за кампанията Triumph Florale, продължение на глобалния проект Find The One.

Джулиан е ярък пример за изтънчена съвременна жена, притежаваща уникален стил, а това я прави идеална муза за нашата колекция. Убедени сме, че тази кампания ще вдъхнови жените по цял свят!“ – споделят представители на марката. Своите емоции от сътрудничеството с Triumph изразява и Лив Тайлър: „За мен е голяма чест да работя с Triumph, марка, която познавам и, на която се възхищавам от много години.“

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Страхувате се от самолет? Ето 5 съвета за справяне с аерофобията

Устатата Ваня Щерева най-накрая си намери майстора!