in

Джулиана Гани се опита да унизи Маргарита Хранова.

Недостойната за това място, Джулиана Гани се слага на едно с Маргарита Хранова.

Силиконовата русокоска може да е простила на Марги Хранова, но все още продължава да не я харесва, което стана ясно на вчерашните номинации.

Снощи къщата на ВИП Брадър, напуснаха Сашка Васева, Енджи Касабие и Даниел Петканов. След излизането на Петканов, Джулиана Гани отново доказа как не уважава по висше стоящите и заслужили легенди като Марги Хранова.

Гани заяви на съквартирантите, че може на шеста позиция да бъде с Маргарита Хранова, което обиди певицата, но тя си замълча.

Подхода на плеймейтката към голямата Марги както и сравнението с великата певица, изобщо не и отива. Преди няколко седмици двете имаха скандал заради който се номинираха.

Марги Хранова даде съвет на Джулиана да не се меси в чужди спорове с което русокоска се обиди. Гани заяви, че си има майка, която да и дава съвети.

За Маргарита Хранова, жена легенда в музиката, е не нормално да отпадне преди момичета като Алекс Богданска, Мегз или Джулиана Гани, имена които до скоро хората не бяха и чували.

Марги и Джулиана продължават явно да не се харесват и със сигурност почитателите са повече за Хранова, но да не забравим, че гласуват и много тийнейджъри, което дава голям шанс и Гани да стигне до края.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Какво разкри Райна за новия си приятел?

1 нещо, което щастливите двойки правят всеки ден