in

Гришо спомена Никол минути след победата.

Вчера Григор Димитров направи изключително нещо, с което България се гордее и ще се помни вечно. В първото си интервю и с купата си в ръце той не забрави да спомене любимата си Никол. Турнир от АТР в Лондол спечели нашето момче, където участваха 8 от най-добрите тенисисти в света. След гордо спечелената си титла той не пропусна да благодари на всички, които са го подкрепяли и разбира се на впечатляващата Никол Шерцингер.

Благодаря на всички,семейство,приятели и на един много специален човек в живота ми,който не е тук в момента-Никол“- се изказа Гришо пред всички.

Изключително щастлив от спечелването на титлата се виждаше че е Григор Димитров, като знаем, че това е най-високото постижение в кариерата му. На турнира присъстваха Рафаел Надал и Роджър Федерер, но титлата спечели Григор. Като номер 3 в световната ранглиста се нарежда достойния ни тенисист, нещо което до сега не е постигано в българската история. Най-вероятно скоро ще станат ясни и съмненията за сватба между Никол и Григор след като определено нещата между тях са сериозни. Въпреки голямата разлика в годините между двамата вече 2 години те се радват на щастлив живот заедно. Традиция за двойката е да не присъства на негови турнири, за да не го разсейва. Тя отдавна търси подходящия за нея човек и може би вече го намери. Никол изобщо не е била до него и преди турнира, тъй като е трябвало Гришо да се концентрира внимателно, за да достигне заслуженото, както видяхме 3-то място.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Заформят се интриги и в Х-фактор.

10 лъжи, които жените изричат на първа среща