in

Георги Христов бесен на менторите на Х фактор.

Великия Георги Христов направи на пух и прах менторите на Х фактор. Тазгодишния сезон на формата определено се оказа провал за зрителите. Феновете не одобряват подготовката на шоуто и решенията на журито. Тази неделя менторите тотално се изложиха, че чак зрителя си мисли „дали не е нагласено“. Те изгониха уникалната гласовита и можеща Вирджиния, за да оставят четирите момичета от Пловдив, които не могат да и стъпят на малкия пръст по гласови данни. Недоволното мнение срещнахме в социалната мрежа и на самия Георги Христов, който не издържа и коментира абсурда.

 „Мега уникално, голям абсурд, момичето, което пее на-добре в този формат, да си тръгне толкова рано. Моите извинения пред журито, но това е нелепо.“- засякохме мнението в профила му.

Веднага в този момент получи страшно много харесвания от феновете и ругатни към шефката на „Вирджиния рекърдс“-Саня Армутлиева, на която беше последната дума и която изгони Вирджиния. До сега във формата при двама еднакво талантливи участника последният от журито има право да остави зрителя да реши кой да остане и кой да си тръгне. Явно за Саня по добри остават момичетата след като тежката дума изрече тя. Като гледаме какъв избор прави журито за Х фактор, накрая май ще се окаже, че титлата Х фактор 2017 ще я носи някой като „Мис България 2017“.

Какво мислите?

2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

9 коктейла в купа, с които ще изумиш гостите си по време на празниците

Слухът за бременната Светлата Василева учуди народа.