in

Всъщност болестта на Преслава съвсем не е заразна…

Поп-фолк дивата изобщо не е била болна. Реално тя е била бита от половинката си Павел Лазаров.

Преди няколко дни чрез социалната мрежа, гласовитата певица съобщи на феновете си че отменя всичките си участия до края на месеца. Преслава точно и ясно заяви без да обяснява защо и каква е причината.

Малко след това от фирма Пайнер съобщиха, че златното им момиче е лепнала сериозен вирус и трябва да се лекува,което е и причината за отлагане на участията и. Нека се върнем назад във времето и си припомним,че Преси никога не е отсъствала от сцената поради каквито и да е причини…

Отдавна в дискотеките и кръчмите певиците пеят на плейбек, което се знае и не е тайна. По този начин в случая Преслава нито ще се изложи нито ще напрегни гласа си.

Близки до нея колежки разкриха обаче, че всъщност Преси не е болна, а бита. Явно нервите на любимият и са прекалено опънати от семейния живот, защото слуховете твърдят, че именно той я е поступал.

Предвид вида си, Преслава предпочела да се престори на болна, отколкото да дава обяснения на всеки за синините, които Павел и е образувал от шамарите.

„Скандалът е станал след участието на Преслава в дискотека Мегами през изминалия петък. Вечерта Преси се задявала с Ники Михайлов, който празнувал преизбирането на шефския пост на БФС на Боби Михайлов. Половинката на Преслава, Павел,  изревнувал понеже разбрал някои неща, които съвсем не му харесали. И ето скандалът на лице…“-коментират запознати.

Всички знаем, както и самата Преслава, за избухливия характер на Лазаров.Той не веднъж е скачал на бой дори и на фенове на любимата си.

Близки както и екипа на Преслава помолиха да се спрат подобни коментари, които не са верни. Каква е истината? Те първа предстои да разберем.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Какво се случва с тялото ви, когато получи 8 часа сън

Победителя на „Биг Брадър-Most Wanted“, жертва на секс тормоз.