in

Влюбена? Какви са признаците?

Няма нищо по-хубаво на този свят от това да си влюбен. Влюбването променя начина, по който виждаш и разбираш действителността си. Тя ти помага да разделиш смисленото от тривиалното. Тя улеснява фокусирането върху нещата, които са най-важни в живота. Да се ??влюбиш е чувство, толкова невероятно, че всичко, което искаш да направиш, е да се качиш на някой покрив и да изкрещиш с цяло гърло името на любимия.  За щастие, няма да има нужда от подобни неща. Защото когато си влюбена, всяка част от теб издава това, дори ти да се опитваш да го прикриеш. За човек ще бъде нужно да постои само час с теб, за да разбере, че сърцето ти е заето, а в стомаха ти пърхат пеперуди. Ето странните и сладки начини, по които показваш на света, че си влюбена.

Усмихваш се редовно на телефона си

Ако до скоро усмихването срещу неодушевен предмет се смяташе за липса на разсъдък, то днес, когато технологиите са всичко, това е ясен знак, че си влюбена. В момента в който получиш известие на телефона си, без значение от настроението ти до преди това, на лицето ти грейва усмивка, която дава на хората около теб да разберат, че си влюбена.

 

Започваш да слушаш любовни песни все по-често

Ако до скоро смяташе, че любовните песни са лигави и пълни с глупости, то сега сякаш някой те е ударил с нещо по главата и рязко си сменила мнението си. Вече разбираш смисъла им, защото отговарят на душевното ти състояние, а близките ти разбират, че с теб се случва нещо подобно на това, за което се пее в тях.

 

Движиш се различно

Ако можеше да танцуваш по улицата или да се рееш над асфалта, с удоволствие щеше да го правиш, въпреки изумените погледи на минувачите. Не че те толкова те притесняват, ти си влюбена и нищо друго няма значение.

 

Оглеждаш се за по-голямо жилище

Ако до сега си живяла сама, нормално е апартамента ти да е подходящ за един човек. Сега, когато си открила любовта, тайничко се надяваш той да е Единствения. Именно затова започваш да се интересуваш от по-големи жилища. Все пак трябва да знаеш какво те чака, ако се окажеш омъжена жена и започнете да мислите за деца.

 

Постоянно говориш за него

Няма нужда да казваш на приятелките си, че си влюбена, те сами ще разберат само от начина, по който говориш. Ще чуват името на новия ти любим постоянно и дори ще започне да им омръзва. Не, че вече не се интересуваш от тях. Просто си толкова заета с мисли за него, че той е единственото, върху което можеш да се фокусираш. И тъй като всеки влюбен човек минава през тази фаза, те като добри приятелки ще те разберат.

Започваш да живееш здравословно

Когато си влюбена, искаш новия ти любим да види твоята най-добра версия. Именно затова, началната фаза на влюбването  е и тази, в която неусетно започваш да променяш навиците си, стремейки се към по-здравословен начин на живот. Храниш се здравословно, спортуваш, поддържаш повече външния си вид. И дори това да е изцяло твой избор, той е продиктуван от любовта, която се заражда в теб.

 

Виждаш се все по-рядко с приятелите си

Когато се влюбиш, искаш да прекарваш с новия си любим всяка свободна минута от деня си. Това е и моментът, в който трябва да разделиш времето си между него и приятелите си. Така започваш да се срещаш с тях все по-рядко. Не, че не ги обичаш вече. Просто си на любовен облак, който заема цялото ти съзнание. И тъй като те най-вероятно са минали по същия път, няма да се разсърдят нито за миг, а напротив – ще бъдат щастливи за това, че ти си щастлива.

 

Настроението ти се подобрява

Когато си влюбена, светът започва да ти изглежда все по-красив, проблемите по-малки и лесно решими, а предизвикателствата пред теб – почти незабележими. Имаш чувството, че можеш да постигнеш с лекота всичко, което си наумиш, а така винаги си в добро настроение.

 

Изведнъж ставаш все по-отговорна

Да си легнеш преди полунощ? Да не закъсняваш за уговорените срещи? Да кажеш не на купоните до зори? Няма проблем!  Предпочиташ да оставиш безрасъдството в миналото и да се превърнеш в отговорен, обвързан човек.

 

Започваш все повече да се грижиш за външния си вид и да изглеждаш като сериозна жена

Обличаш се по-добре, миришеш по-добре и обикновено изглеждаш по-добре. Кой да предположи, че любовта е най-добрият и лесен начин за пълно преобразяване.

 

Мечтаеш повече

Не можеш да се сдържиш. Можеш да прекараш цял ден спомняйки си за вашите мили моменти и фантазирайки си за предстоящите такива. Не, че това е поведение на възрастен, но пък ти се струва толкова по-приятно от каквото и да е друго занимание.  Разсеяността е най-първият признак, че си влюбена до уши.

 

Започваш да размиваш линиите между „Аз“ и „Ние“

Дори той да не е там, когато някой ти направи предложение, веднага отговаряш с „Не знам дали ще можем!” или „Да, ще дойдем”. Все по-рядко започваш да използваш АЗ, защото НИЕ ти звучи толкова по-красиво.

 

Имаш нови хобита, които практикуваш заедно с партньора си

Как така мразиш класа за въртене ?! Винаги си обичала класа за въртене! Е, никога не си го изпробвали преди, но се кълнеш, че ако беше, щеше много да го харесаш. Погледнато от добрата страна, така  получаваш шанс да разшириш хоризонтите си. Нещо, което е добре за теб.

 

Допитваш се до него преди да вземеш решение

Не ти е интересно, ако само ти си на разположение. Защото, освен ако и двамата не сте на разположение, ти също не си. И винаги, когато някой те покани някъде, първо се допитвашдо половинката си. Това понякога може да подразни приятелите ти. Те си спомнят времето, когато беше безгрижна и винаги готова за всякакъв вид приключения, докато сега първо се допитваш до него, после решаваш.  С течение на времето, обаче, приятелите ти ще свикнат с новите ти навици.

 Много от нещата, които те вълнуваха, вече не го правят

Когато си влюбена, неусетно навиците ти се променят. Начинът, по който обичаш да прекарваш свободното си време, се променя. Човекът, който беше до вчера, се променя. Така забелязваш, че някои от нещата, които си правила до сега, вече не представляват такъв интерес за теб.

 

Започваш да пазаруваш мъжки дрехи и да разглеждаш повече такива магазини

Когато си влюбена, искаш да направиш всичко, за да накараш любимия да се усмихне. Това означава, че когато се разхождаш на любимата си шопинг улица и видиш нещо, което сметнеш, че ще му хареса, веднага го купуваш без да се замислиш.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да се научим да четем бързо?

Как да изберете перфектния ананас