in

Вижте местата, които сбъдват желания

Хората от цял сват пътуват до тези места за да се докоснат, да се помолят или да направят нещо друго, което гарантира сбъдването на мечтите. Ето 15 от тези места. Ако се окажете наблизо до някое от тях, намислете си желание и действайте!

Залив Петра ту Ром, Пафос, Кипър

Плувайте около скалата нощем, за да избегнете дневното стълпотворение. По време на пълнолуние можете да се заредите с магическата енергия на мястото.

Златната врата, Крим, Русия

Доближете се до грамадната скала на катер и хвърлете монета. За 100 % изпълнение на желанието, трябва да преплувате под арката.

Стената на плача, Йерусалим, Израел

Напишете желание на листче и го напъхайте между камъните на Стената. Сбъдват се желанията на всички, а не само на юдеите.

Водопад Ал Лимон, полуостров Самана, Доминикана

Изкъпете се във водопада и чакайте голяма печалба.

Фонтан Ди Треви, Рим, Италия

Хвърлете монета във фонтана, за да се върнете в Рим или две – за да се запознаете с италианец/италианка. Ако хвърлите 3 монети, ще се ожените/омъжите в Италия.

7-те извора, Родос, Гърция

Събуйте се и минете боси по тъмния тунел, по дъното на който тече леден ручей.

Парк Гринуич, Лондон, Великобритания

Застанете на линията на нулевия меридиан и си намислете желание. Според друго поверие трябва да застанете така, че единият крак да е в Западното полукълбо, а другият – в Източното.

Карлов мост, Прага, Чехия

Тук сбъдването на желанието се гарантира по 2 начина. Според единия, трябва да хванете с едната си ръка ръката на Ян Непомуцки, а с другата да докоснете кучето от релефа на моста. За втория начин трябва да поставите ръката си на кръста с 5 звезди на мраморната плоскост и да си намислите желание.

Станция „Площад на Революцията“ на метрото в Москва, Русия

Ако потъркате с ръкав бронзовото куче, това гарантира успех на изпит. Ако докоснете крака на студентката с книгата, това помага да се забрави нещастна любов.

Замък Бларни, Ирландия

Целунете камъка на красноречието и ще проговорите английски с ирландски акцент. За останалите желания. в замъка има „стълба на вещицата“, по която трябва да преминете със затворени очи.

Фонтанът на Леополд, Инсбрук, Австрия

Потъркайте крака на бронзовия Посейдон, който е в центъра на фонтана и си намислете желание. Внимавайте! Шансовете да се подхлъзнете са много големи.

Къщата на Дева Мария, Турция

Завържете лентичка плат за решетката над лековития извор. Според легендата, точно в този дом Божията майка е прекарала последните години от живота си и тук се е състояло Успение Богородично.

Терни, Умбрия, Италия

Помолете се на мощите на свети Валентин за щастлив семеен живот. Гробът му се намира в прекрасна базилика. През февруари в Терни се провежда Фестивал на влюбените.

Езеро на бременната Дева, Малайзия

Къпането в езерото помага за зачеване на дете. Легендата гласи, че една бездетна двойка сбъднала мечтата си, след като съпрузите се потопили в езерото и пили от водата. Езерото е много популярно и често посещавано.

Катакомбите на света Соломония, Пафос, Кипър

Завържете парченце плат на Дървото на здравето, за да ви излекува от всички болести. После пийте вода от целебния извор, разположен в катакомбите дълбоко под земята.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Най-опасните митове за мастопатията и тяхното разобличение

По кое време на деня трябва да ядем плодове?