in

Вече стана ясно от какво е наднорменото тегло на Ивана.

Много години певицата Ивана е закръглена и това е факт. Проблема не е заради хапването и или липсата на движение. В младите си години така и не успя да се сдобие с перфектната форма. Причината е болест, която тя наскоро разбира. Това е болеста на хашимото или заболяване на щитовидната жлеза, вследствие на което бушуват и хормоните в организма.

„Заболяването е отдавна, но аз така и не предприемах крачка да се изследвам. Един приятел ме посъветва и в крайна сметка го послушах и направих необходимите изследвания. След като излязоха резултатите стана ясно какво се случва. Започнах да пия хормони и така постепенно отслабнах.“-споделя Ивана.

Така певицата определено е с няколко килограма надолу и на-важното е че и здравето и е добре. След всички строги диети и гладувания без ефект преди, Ивана в момента си хапва нормално и от всичко по малко, но с видима промяна във фигурата.

„В момента не правя никакви диети и режими, сутрин си закусвам нещо леко, като плод. И хранителния ми режим е нормален както при всеки човек.“-разкри Ивана.

Това е доста често срещан проблем при жените в България. Например Петя Дикова също е била със заболяване на хашимото и това е причината за закръглената и форма до скоро. Заболяването при певицата е може би от около 15 години. Всички знаем, че със стартирането на музикалната и кариера тя не беше закръглена. Сега Ивана е в перфектна форма и е сигурна, че ще запази това си състояние и за напред.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Бившата поп-фолк дива Кати,с по-млад от нея мъж.

Как да си набавим витамин Е през зимата?