in

Брад Пит с нова изгора

След раздялата си с Анджелина Джоли, на Брад Пит му се приписваха романтични връзки със Сиена Милър и Сандра Бълок, говореше се дори за възобновени отношения с първата му съпруга Дженифър Анистън. Вече има ново женски име около Брад Пит – това на 21-годишната актриса Ела Пърнел. По информация на няколко презокеански медии, двамата работят заедно по екранизацията на книгата на Стефани Данлър Sweetbitter. Брад Пит е продуцент на филма, а Ела играе една от ключовите роли.

53-годишният Брад и младата му половинка прекарват много време заедно за подготовката на снимките. Интересното е, че артистите се познават отдавна, тъй като преди 3 години Ела изигра младия образ на героинята на Анджелина Джоли във филма „Господарката на злото“.

Според думите на запознати, Джоли вече знае за новата афера на бившия си мъж, но се отнася скептично към избора му, понеже Ела е само с 5 години по-голяма от осиновения им син Мадокс.

Ела Пърнел е от Лондон, като талантът ѝ на актриса се развива от детските ѝ години. Едва 12-годишна получава роля в мюзикъла „Оливър“, а на 14 години дебютира на голям екран с ролята си на младата героиня на Кира Найтли във филма Never Let Me Go.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Трябва ли да говорим с децата за наднормено тегло?

Кои супер-храни се използват в козметиката?