in

Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно

Откакто Джъстин Теру и Дженифър Анистън обявиха официалната си раздяла, светските медии активно се опитват да свържат Джен с другия ѝ бивш съпруг Брад Пит. Цял месец няма никакви доказателства за това, но накрая таблоидът Star излезе със сензационна корица – снимка на целуващите се Брад Пит и Дженифър Анистън. Коментирайки снимката, Star съобщава, че звездите наистина са заедно и, че това е станало благодарение на приятеля на Брад Пит -Джордж Клуни. Както се изяснило в последствие, именно Клуни бил първият, който позвънил на Брадд Пит след раздялата му с Анджелина Джоли. Клуни настоявал пред приятеля си да възстанови отношенията с първата си жена Дженифър.

Веднага, щом стана ясно, че Джен и Джъстин Теру се развеждат, Джордж уговорил Брад да ѝ позвъни и да опита още веднъж.“ – цитира Star източника си. Както твърди изданието, първата след дълги години среща на бившите съпрузи, се е случила на едно от партитата след церемонията по връчването на тазгодишните Оскари.

Планът бил Клуни и Пит да отидат при Джен и да пийнат нещо, но Джордж придружил Брад и веднага си тръгнал. Впоследствие, Пит и Анистън тихо и спокойно поговорили и разтопили леда помежду си.“ – твърди източникът. Според думите му, двамата били на мнение, че вторите им бракове не са били напразни, след като са показали, че съвместният им живот е бил отличен.

Сватовникът Клуни не криел радостта си, че приятелите му са отново заедно.

Джордж не понасяше Анджи, дразнеше го контролът, под който попадна Брад. Дженифър винаги му е харесвала и когато се разделиха с Брад, Джордж беше разстроен, особено когато узна, че Джоли е съпричастна към темата, а за нея никой в Холивуд не може да каже и една добра дума.“ – пише още Star.

Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

С какво се отличава домашната грижа за кожата?

5 признака на депресия: проверете себе си и своите близки