in

Брад Пит излиза с истинска принцеса

Съвсем неотдавна Брад Пит намекваше, че много страда по Анджелина Джоли и, че дори мечтае са си я върне. Това се твърдеше от медиите между различните материали за нови любови в живота на Брад Пит. В списъка на евентуалните му любими жени попаднаха Кейт Хъдсън, Сиена Милър, Сандра Бълок и Ела Пернел. Съвсем неочаквано австралийският таблоид New Idea добави в този списък от красиви жени името на още една, при това с благородно потекло – принцесата на Монако Шарлот Казираги. Холивудската звезда и внучката на Грейс Кели се появили заедно на благотворителното мероприятие LACMA Art Gala в Лос Анджелис и веднага приковали вниманието на всички присъстващи.

Както намекват журналистите, двамата се срещат от около месец, но именно това събитие било общата им поява пред обществеността. Според запознати, Брад и Шарлот имат много общи неща – освен, че се занимават с благотворителност и двамата са преживели тежки разводи и имат деца от предишните си бракове. Брад има 6 деца, а Шарлот – един син Рафаел от брака си с актьора Гад Алмах.

Когато ги видяхме заедно, първоначално не повярвахме, че това може да е истина. От няколко седмици се носят слухове за нова жена в живота на Пит, но никой не беше готов да го види с принцесата на Монако.“ – споделя с журналисти приятел на Брад Пит.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Деси Слава и Благой готвят сватба. Вижте кои ще им кумуват.

Тиквата: продукт на младостта