in

Бейби – бум в Холивуд

През тази пролет, семейството на Ева Лонгория и Хосе Антонио Бастон очаква попълнение със син. Както всички бъдещи родители, Ева и Хосе всячески се подготвят за появата на бебето. Преди няколко дни, двойката проведе един цял ден, занимавайки се с пазаруване на детски неща. Отначало, те обядваха в ресторант, а после обиколиха бебешките магазини. Актрисата беше облечена изцяло в бяло – с удобен кашмирен пуловер, панталон и маратонки.

Това ще е първо дете за Ева Лонгория, която, до преди брака си с Хосе Антонио и общуването с неговите деца от предишния брак, изобщо и не помисляше да става майка. По думите на звездата, именно хлапетата на съпруга ѝ са повлияли на желанието й да има дете.

Тези дни стана ясна и още една бебешка новина в Холивуд. Както съобщава In Touch Weekly, една от най-ярките звезди на американското кино -Камерън Диас също е бременна. „Нейният път към майчинството наистина беше сложен. В един момент, тя дори си помисли, че никога няма да може да изпита радостта да бъде майка. Но тя така и не се предаде и накрая чудото се случи.“ – разказва източник, близък до Камерън и съпруга ѝ Бенджи Мадън. Според приятели на семейството, двамата дълго време са посещавали най-добрите лекари, без това да доведе до желания резултат. Камерън и Бенджи били толкова отчаяни, че вече мислели да ползват услугите на сурогатна майка или да си осиновят дете. В този момент, Камерън разбрала, че скоро ще стане майка.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Ето как да се погрижиш за душевното си здраве, ако не можеш да си позволиш терапия

7 признака, че сте готови да се омъжите