in

Аштън Къчър реши да остави децата си без наследство

Холивудският актьор и неговата жена и колежка Мила Кунис са взели решение да научат децата си на самостоятелност. Семейството отглежда 2 деца – дъщеря Уайът Елизабет и син Димитрий. Неотдавна, главата на семейството даде интервю, в което сподели подробности за методите си на възпитание. Според димите на Аштън, двамата с Мила са решила да завещаят спечелените пари на благотворителни организации и да не обезпечават до живот децата си. Такъв подход, според разбиранията на родителите, ще помогне на децата да се мотивират и да постигнат повече в живота. Децата няма да получат нищо на готово, но няма и да останат съвсем без подкрепа. „Ако те поискат да правят собствен бизнес и съставят грамотен бизнес-план, аз ще инвестирам в проекта им, но няма да им дам пари на сляпо. Така те ще се мотивират да имат собствена работа, както ние с Мила някога сме имали.“ – казва звездата.

По думите на Аштън Къчър, той е израснал семейство, в което дори покупката на сладолед за него е била истински празник. „Повярвайте, моите деца има привилегирован живот още от детството си и дори и не подозират за това. Иска ми се никога да никога да не го разбират.“

В интерес на истината, точно за такива принципи на възпитание през миналата година се обяви и шеф-готвачът Гордън Рамзи, който има 4 деца. Преди това, за решението да оставят децата си без наследство съобщиха основателят на Microsoft Бил Гейтс и певецът Стинг.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Как да разпознаем детски гастрит

Може ли да се отслабне с вода?