in

Асистентката на Доналд Тръмп затъмни Мелания

Мелания Тръмп е една от най-стилните първи дами на съвременността и всяко нейно показване е съпроводено от възторжените аплодисменти на модните среди. Съдейки по снимките от неотдавнашната гала-вечеря в Япония, в рамките на 11-дневния тур на американския президент в Азия, Мелания вече има сериозна конкурентка в лицето на новата асистентка на Доналд Тръмп.

На тържествената вечеря, организирана от премиера на Япония Синдзо Абе, 29-годишната Хоуп Хикс блестеше в стилен смокинг с бяла риза и мъжка папионка. Косата на Хоуп беше пусната на леки вълни – прическа, която често избира самата Мелания. Невероятно, но факт! Асистентката на президента успя за една вечер да затъмни Мелания Тръмп, която се появи на вечерята в разкошна ярко червена рокля Valentino.

Интернет не може да каже много за новата звезда на Белия дом. Знае се, че до преди да застъпи на служба при Доналд Тръмп, Хоуп Хикс е работила като модел, но кариерата ѝ не била особено перспективна.

В момента тя е не само асистентка на президента, но и директор по комуникациите на Белия дом, така че ролята и на главен PR-специалист ще донесе на амбициозната млада жена много повече слава и признание, отколкото попрището на модел.

Какво мислите?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Кои са заблудите за зърнените закуски?

Как да го накараш да се влюби в теб като просто обичаш себе си повече