in

Ани Хоанг заби българския народ с това, което направи.

Истината боли! А именно Ани Хоанг показа живата реалност в очите на българина. В профила си в социалната мрежа красивата певица постна снимка на която е гола и само с две звездички на гърдите.

Сексапилната любима на Люси Иларионов е с прекрасни мерки, но не да покаже красивото си тяло е целта и. Тя го направи и обясни защо. Вижте!

„Не е редно нали! И аз така мисля! Възмутена съм също от постъпката ви. Пуснах снимка на циците си и моментално получих ужасно много гледания, харесвания и коментари. В същото време направих благотворителна кампания, но интерес към нея никакъв. Същото се случва и с песните ми, циничните текстове се слушат и са интересни, а смислените без значение и интерес. Селянията, простотията и неприятното продават! По екраните на телевизията се виждат само силиконови кифлички, които нямат никаква ценностна система.

По медиите правят впечатление маловажни неща, а това, което е важно никой не му обръща внимание. И  това е, в което е вие хората се превърнахте сами.“-коментира и каза истината Ани Хоанг.

Какво мислите?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Какво се случва с тялото ви, когато сте влюбени

Елза Парини недоволна от Мегз!