in

Анджелина и Брад отново шокираха Америка

Въпреки, че след раздялата му с Анджелина, на Брад Пит бяха приписвани многобройни любовни афери, близки до актьора съобщиха, че той се е отдал на пълно въздържание по отношение на секса. Това решение било взето от често определяния като най-секси мъж в света, непосредствено след раздялата му с Анджелина. Брад Пит има желанието да трансформира сексуалната си енергия в творческа, а до колко това му се отдава, вероятно ще разберем в бъдеще.

Бившата му половинка не остана по-назад и разказа шокиращи подробности за личния си живот. В последното си интервю, 42-годишната актриса заяви че никога не остава насаме. Според думите ѝ, тя дори взима вана в присъствието на някое от децата си. Холивудската актриса подчертава, че по този начин се предпазва от чувството за самота.

Аз наистина никога не се отпускам и полудявам, когато хората ми казват „отпусни се“. Аз съм от тези, които винаги са заети с децата си, дори и вана взимам в присъствието на едно от тях. Иска ми се да ги приуча към емпатия и с примера си им показвам как трябва да се грижат за другите и да не бъдат егоисти.“

От това изявление на актрисата, американското общество изпадна в шок и осъди методите ѝ на възпитание. В социалните мрежи беше широко обсъдено, че по този начин Анджелина Джоли не поставя границата между родител и деца, което ще се отрази на по-нататъшния им начин на живот. Методите на възпитание, прилагани от Анджелина бяха камъчето, което обърна колата на взаимоотношенията ѝ с Брад Пит. Към момента, децата са при майка си, което изобщо не устройва Брад Пит и той настоява за съвместно попечителство.


Какво мислите?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Лионел Меси показа новородения си син Чиро

Как се отслабва с 16-часово гладуване