in

Анджелина Джоли е с Шон Пен?

Запознати с живота на звездите са на мнение, че актрисата изживява истински роман с най-добрия приятел на мъжа си. Докато целият свят обсъжда Дженифър Анистън с нейния развод и планове да се върне при Брад Пит, личният живот на Анджелина се обогати с нови подробности. Стана ясно, че наскоро Шон е поканил Анджелина на обяд, а после няколко дни подред, двамата са забелязвани заедно на различни места – на разходка в града, на обяд в дискретни ресторанти и са видимо доволни от компанията си. И, въпреки, че близките на Анджелина твърдят, че тя още не е готова за романтични отношения, те, също така, са убедени, че Шон ще се сдобие с нейната благосклонност: „Шон ѝ се възхищава – той винаги е смятал, че тя не е само красива и талантлива, но и невероятно умна и добра.“

Истината е, че Шон Пен и Анджелина Джоли се познават отдавна, но много са се сближили през 2010 г., по времето на снимките на филма на Брад Пит „Дървото на живота“. „От тогава те общуват много често, а в последно време се срещат почти всяка седмица. Изглежда, че двамата се чувстват добре един с друг.“ – добавят запознати.

Според друга версия, актьорите просто подготвят нов съвместен проект, за който още не съобщават. Напълно е възможно на фона на тази информация Анджелина да не иска да излиза на светло и да прави каквито и да е коментари. Анджелина и Шон дори отидоха заедно на едно от холивудските мероприятия. Изглежда, че Брад Пит няма нищо против евентуалната им връзка.Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Как да променим живота си към по-добро?

Къде да направите предложение за брак?