in

Алисия се радва на заслужена награда и ново видео!

След награждаването по време на церемонията в The 1 LifestyleAwards, Алисия грабна своя приз – Най-добра колаборация на годината, за дуета й с Тони Стораро „Добре ти беше“. Изпълнителката също сподели, че снима клип към новата си песен, а в най-скоро време феновете на звездата ще могат да се радват и на второто парче от нея.

 

Певицата на Ара Мюзик издаде, че скоро предстои снимане на видеоклип към новата й песен. Тя се пошегува като добави, че ако черна котка не и пресече пътя, за един месец ще излязат и двете песни, които подготвя.

„Добре ти беше“ набрала много голяма популярност. Хората я пеели навсякъде с пълно гърло и много се забавлявали, допълни с усмивка Алисия.

Изпълнителката спомена и за някои препятствия, през които са преминали по време на заснемането на клипа, но не съжалявала за нищо случило се.

„Хората не са запознати с развитието на тази песен. Имахме доста трудности при видеото, но пък всяко нещо, което се случва трудно, след това има успех.“ Алисия призна, че песента всъщност е на Тони Стораро, но той й я подарил и взел участие.

Последваха и благодарности към Стораро, към всички гласували, към Ара Мюзик за подкрепата към песента и не на последно място към Фен ТВ, за излъчването на „Добре ти беше“.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

10 признака, че стресът ти идва в повече

Целунати устни: новият бюти-тренд в грима