in

Ако той прави тези 16 неща, значи е истински мъж

Като жена, няма нищо по-добро от това да бъдете в присъствието на истински мъж. Именно така ще можете да се почувствате истински ценена, желана и спокойна. Да разпознаете истинския джентълмен, обаче, може да бъде сложна задача. И все пак, не е нужно да се подлагате на куп безсмислени срещи, за да разберете дали мъжа, с когото излизате си заслужава. Ето как да разберете по-бързо. Следете за тези 16 неща:

 

 1. Той е хигиеничен, почиства и поддържа добре ноктите си.

 

 1. Той може да балансира както поведение на лошо момче и изтънченост, така и кариера и личен живот без твърде много пословични възклицателни точки.

 

 1. Той обича да се смее като го прави с глас и по-често.

 

 1. Не иска да играе игрички и не обича комуникацията по телефона. Предпочита я на живо.

 

 1. Когато се интересува от жена, той не чака три дни, за да й се обади, прави го, когато го поиска, а когато го направи, той я пита за вечеря, прави резервации, избира голяма бутилка вино и след това се уверява, че тя ще се прибере вкъщи безопасно.

 

 1. Ако иска да я види отново, той я уведомява, а ако не го направи, учтиво й дава да разбере, че е удоволствие да прекарва време с нея. От друга страна и дава да разбере нежно и достатъчно твърдо, че не се интересува, за да може тя да не губи времето си , мислейки, че това може да стане нещо, което няма.

 

 1. Той чете истински книги и вестници и държи становища по всички въпроси без да твърди на всяка цена, че е прав и без да иска неговото мнение да бъде прието от всички. Дори харесва, когато някой не е съгласен с него. Така ще има възможността да се включи в дискусия, в която той да представи още от знанията и уменията си.

 

 1. Той отваря врати и поема палтата не защото чувства, че една жена е слаба, а защото е достатъчно силна, за да покаже, че се интересува от комфорта на хората около себе си.

 

 1. Разбира се, че иска да спи с жената, с която излиза, но той не се интересува само от това. За него е по-важно да влезе в съзнанието и и да създаде отношения, които ще са по-дълготрайни от просто една вечер.

 

 1. Оценява една жена, която показва, че се грижи за него, но не се интересува от ухажване. Той се радва да поеме водеща роля в ухажването и не е нужно да бъде „преследван“, защото има отчаяна нужда от удар за егото. Той също така няма да играе „на куче и котка“ с една жена само за да се възползва от нея.

 

 1. Той не изглежда да бъде баща или спасител на никого и не се преструва, че е водещ мъж в приказката на всяка жена. Той е просто човек, който търси партньор, който може да убие собствените си дракони, да плати сметките си и да изследва света с него.

 

 1. Той търси жена, която не се нуждае от него, но го иска не за пари или за щастие или за бебе или предпазна мрежа, а само заради това, кой е.

 

 1. Има кариера, хоби, семейство близки приятели и любим начин да си приготви пържола и той не се плаши, когато жената пред него споделя тези качества; Напротив, тя го кара да я иска повече.

 

 1. Той е отделил време да се опознае и има силно разбиране за собствения си характер и убеждения, какво цени и какво не. Той е човек, който е честен със себе си и затова е добре да бъде честен с хората около него.

 

 1. Той се гордее с начина, по който третира жените, с които се занимава, докато върши работата си и начина, по който изглежда.

 

 1. Той не е лошо момче, добро момче или момче; той е мъж. Водещ мъж и той не търси добро момиче, а страхотна жена. Човек, който споделя всички твърди качества, които той носи на масата, и може би, може да го научи на нещо по пътя. Той е готов да чака и да работи за тази жена, да се бие за нея и с радост ще се грижи за нея, когато има нужда. Но когато тя идва, той не седи да чака; той е достатъчно умен, за да знае кога е щастлив. И когато тя го намери, тя трябва да е достатъчно умна, за да знае същото.

Какво мислите?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ралица Паскалева все още въздиша по Башар

Трябва ли да говорим с децата за наднормено тегло?